avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum pot proceda sa recuprez cheltuilile de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum pot proceda sa recuprez cheltuilile de judecata ...

Buna ziua,
cum pot proceda sa recuprez cheltuielile de judecata de la o banca
Ultima modificare: Marți, 13 Iunie 2023
nelu2309, utilizator
Cel mai recent răspuns: nelu2309 , utilizator 16:45, 14 Iunie 2023
Foarte simplu.Le transmiteți o notificare prin care solicitați achitarea sumelor datorate sau mergeți direct la un executor judecatoresc cu o copie legalizata de pe sentința..
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obțin cheltuielile de judecată acordate de instanță, după rămânerea definitivă a hotărârii? Bytusi211 Bytusi211 Obliga pârâții sa plătească suma de 1900 lei cheltuieli judecată . Hotărârea e definitiva Cum pot primii cheltuielile de judecată? (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ContSters83761 ContSters83761 Buna seara.poate cineva sa -mi spuna cum sa procedez ca sa pot recupera cheltuielile de judecata in urma unei hotarari definitive si neatacate in termen. (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)