avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu daca pot denunta unilateral ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu daca pot denunta unilateral un contract ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot denunta unilateral un contract de vanzare cumparare a unui automobil in cazul in care am platit deja un avans iar automobilul urmeaza sa fie livrat.
Prin denuntare, daca este posibil, se pierde avansul?
Multumesc
Răspunsul îl găsiți citind clauzele contractului.Este indicat sa mergeți la un av pt a îl studia..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am o nelamurire legata de urmatoarea clauza dintr-o promisiune ... Alessutza Alessutza Buna, Am o nelamurire legata de urmatoarea clauza dintr-o promisiune de vanzare cumparare: 8.10 In cazul in care promitentul vanzator nu va mai dori ... (vezi toată discuția)
Posibilitate pierdere avans prima casa SANTIER SANTIER Buna seara! Am platit un avans la un ap. Am depus actele la banca, imobilul urmeaza sa fie evaluat si apoi dosarul sa ajunga la fondul de garantare. Nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare antecontract vanzare cumparare Razvan112 Razvan112 Buna ziua, Am facut un antecontract vanzare cumparare si doresc rezilierea acestuia. In antecontract sunt stipulate urmatoarele: \"In cazul in care ... (vezi toată discuția)