avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Am autorizatie de constructie,care mi.a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Am autorizatie de constructie,care mi.a expirat in ...

Buna ziua,
Am autorizatie de constructie,care mi.a expirat in 10.05.2023,ea fiind emisa din 10.05.2021.
Cu 15 zile inainte de expirare am trimis mail primariei competente pentru a prelungi autorizatia,dar primaria spune ca nu a primit nici un mail.
Fix in data expirarii am sunat la primarie,neprimind nici un raspuns,pentru a vedea ce se intampla.
Mi s.a comunicat sa ma prezint fizic la primarie cu autorizatia de constructie si cererea de prelungire,pentru a solutiona problema,ceea ce am si facut,doar ca acolo m.am lovit de urmatoarea situatie:Mi s.a comunica ca trebuie sa merg la arhitect pentru a reface autorizatia de constructie si tot dosarul cu proiectul.Doar ca la arhitect mi s.a spus ca cei de la primarie nu stiu ce vorbesc.El doar mi.a dat o anexa refacuta la autorizatia de constructie.
Intrebarea mea este:Ce am de facut acum,in conditiile in care am deja autorizatia expirata din mai anul curent si nu pot da drumul la lucrari.
Multumesc pentru eventuale raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: cucclaudia@yahoo.com , utilizator 10:48, 4 Octombrie 2024
sa merg la arhitect pentru a reface autorizatia de constructie

Nu arhitectul emite autorizatia de constructie ci serviciul urbanism din primaria teritoriala
Cu anexa eliberata de catre arhitect depuneti si inregistrati la registratura primariei cerere pentru eliberare autorizatie de constructie
Succes !
Asta am si primit de la arhitect.Maine ma duc la primarie cu anexa.
Dar autorizatia o am deja,doar ca e expirata de luna trecuta!De la primarie mi s.a spus ca trebuie sa refac autorizatia de constructie si tot dosarul si dupa sa revin la ei cu o cerere de prelungire a autorizatiei de constructie!

Aveți nr de tel sa va sun dacă se poate Va rog !!Mulțumesc !!!!

cucclaudia@yahoo.com a scris:

Aveți nr de tel sa va sun dacă se poate Va rog !!Mulțumesc !!!!
Dacă sa gesit nr de autorizație de construcție fara să-mi dau seama în loc sa scriu nr de autorizație pt continuarea lucrari am scris autorizația mai veche din 2018 și cea din 2022. Se poate face ceva anume ???
Am introdus înapoi actele din nou cu cele 2 dosare și toate cerințele în dosar asa mia cerut sa le fac din nou .Cum sa fac ??
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
cucclaudia@yahoo.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul ... mariustz mariustz Salutare, Daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul de casa a expirat, ce se intampla? Trebuie refacut proiectul la costul initial de ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu urbanismul Suciu_Alexandru Suciu_Alexandru Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: In 2010 am inceput lucrarile de extindere locuinta si reparare sarpanta. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare construire ginaro ginaro Buna ziua, Acum doi ani am cumparat un teren cu intentia de a construi o casa pe el. Am depus la primarie un dosar pentru a certificatul de urbanism, l-am ... (vezi toată discuția)