avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... din calculele contabilitatii institutiei reiese ca am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

din calculele contabilitatii institutiei reiese ca am de efectuat ...

din calculele contabilitatii institutiei reiese ca am de efectuat un numar de 90 zile lucratoare de concediu de odihna (2019 - 2023). conform unei directive europene, dreptul la efectuarea concediului de odihna, nu se pierde. pot efectua aceste 90 zile de concediu in anul 2023?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 14 Iunie 2023
Da, puteti efectua asa ceva in 2023 ..cu aprobarea conducerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat georgianaion16 georgianaion16 Buna seara! Am o intrebare legata de concediul de odihna. O colega are dreptul la 20 de zile de concediu de odihna stabilite prin contractul de munca. Este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si concediu de odihna elenaardelean elenaardelean Buna ziua, am o problema privind desfacerea unui contract de munca in timpul concediului de odihna legal, ba chiar in ultima zi de lucru! Am fost angajata ca ... (vezi toată discuția)