avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum se pot încheia acte juridice de către persoane ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum se pot încheia acte juridice de către persoane care nu ...

Cum se pot încheia acte juridice de către persoane care nu cunosc limba romană sau o alta limba de circulație interna?
In speța, un cetățean marocan, cu drept de ședere temporara in România, dorește sa deschidă un cont la banca, pentru încasare salariu. Cum poate semna contractul de subscriere produse, având in vedere ca nu înțelege și nu vorbește romană sau alta limba de circulație internațională, și este doar, însoțit de un cetățean roman, care nu vorbește limba araba. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:19, 15 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate apela la traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Procura cetaten strain non ue MikkaM MikkaM Buna ziua Am nevoie de o procura din partea sotului(cetatean strain nonUe) sa ii ridic permisul de sedere si sa ii platesc contributia la CAS. Am foat la ... (vezi toată discuția)