avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Am căstigat definitiv și irevocabil un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Am căstigat definitiv și irevocabil un proces cu ...

Bună ziua.Am căstigat definitiv și irevocabil un proces cu firma Kruk. Această firmă este obligată să-mi restituie toată suma propită pe durata de 8 luni. Cum pot obține cheltuielile de avocat.deoarece respectiva avocată nu știu din ce motive nu a trecut această sumă în procesul de recuperare către instanță.Necesită deschiderea unui nou proces separat? Mulțumesc frumos.O zi bun
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:47, 15 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie deschis un alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in aplicare hotarare judecatoreasca fara redactarea deciziei curtii de apel elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti daca exista vreo posibilitate sa pun in aplicare o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila daca nu s-a redactat ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata moldoveanudaniela moldoveanudaniela buna seara! va rog f mult sa ma lamuriti intr-o problema! am castigat un proces civil,hotararea a fost definitiva si irevocabila,in data de 22 august ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am fost parte intr-un proces,parat mai precis.Hotararea de la prima instanta a fost nefavorabila atacand bineinteles cu apel.La Tribunal am angajat ... (vezi toată discuția)