avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As dori sa știu dacă exista un termen ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As dori sa știu dacă exista un termen pentru examinarea ...

Buna ziua. Asi dori sa știu dacă exista un termen pentru examinarea sesizării către Colegiul Medicilor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 16 Iunie 2023
Cercetarea şi analiza oricărei sesizări privind existenţa unei posibile încălcări a dispoziţiilor codului de deontologie medicală se fac cu celeritate de către persoanele desemnate cu cercetarea faptei ori de către cei cărora le-au fost solicitate date în legătură cu soluţionarea sesizării, fiind obligate să acţioneze cu maximă diligenţă, netergiversând sau prelungind realizarea atribuţiilor, respectiv comunicarea datelor solicitate.
Exista un termen. Caci sesizarea a fost depusa acum 3 ani și încă nu a fost examinata

Cornel Vasile a scris:

Cercetarea şi analiza oricărei sesizări privind existenţa unei posibile încălcări a dispoziţiilor codului de deontologie medicală se fac cu celeritate de către persoanele desemnate cu cercetarea faptei ori de către cei cărora le-au fost solicitate date în legătură cu soluţionarea sesizării, fiind obligate să acţioneze cu maximă diligenţă, netergiversând sau prelungind realizarea atribuţiilor, respectiv comunicarea datelor solicitate.

Nu exista un termen expres in Codul de deontologie medicală al Colegiului Medicilor din România.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale seieoandana seieoandana buna seara.am un angajat care ma sunat si mi a zis ca este chemat la o operatie(sincer nu prea il cred)cum imi poate dovedi acest lucru inainte? stiu ca poate ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara Kawasaki Kawasaki Buna ziua, Exista vreun termen de clasare a cercetării disciplinare? Eu sunt cercetat disciplinar din Iulie si nici pana in prezent nu am primit un raspuns. ... (vezi toată discuția)
Incercare de concediere pt. necorespundere profesionala c-tyn c-tyn Buna ziua, Lucrez pt. o institutie financiara privata de mai mult de 3 ani pe aceiasi functie, desi cu aproximativ 6 luni in urma am fost recomandat pt. o ... (vezi toată discuția)