avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Lucrez într-o companie automotive pe post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Lucrez într-o companie automotive pe post de inginer ...

Bună ziua,
Lucrez într-o companie automotiv pe post de inginer dezvoltare, sunt în preaviz și am cerut 5 zile de concediu din 19 pe care le mai am,angajatorul nu îmi aprobă cererea de concediu și nu știu dacă are dreptul sa o facă și ce as putea eu sa fac.Demisionez din cauză că angajatorul îmi cere sa lucrez pe foarte multe domenii care nu apar în fisa postului(ex.autocad)și nici nu am primit formarea necesară
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: daminescualin , utilizator 19:31, 16 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
.. atunci cand exista o programare si nu exista motive obiective pentru care angajatul sa nu poate fi efectua concediul de odihna, angajatorul poate refuza cererile neplanificate ale angajatilor. ...
[ link extern ] /
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea concediului legal de odihna melaniaa melaniaa Buna ziua, lucrez de peste 30 de ani la o institutie de stat. Anul acesta inca nu am putut beneficia de nici o zi de concediu de odihna, deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz? MmeButterfly MmeButterfly Va rog sa-mi dati si mie un sfat in urmatoarea problema. Sotului meu, care lucreaza in vanzari, i s-a refuzat cererea de concediu pentru data solicitata, desi ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna goplanet goplanet Am bilet de avion si am platit un avans nerambursabil pentru o parte din concediul de odihna din anul 2013, iar in ultima zi lucratoare din anul acesta ne ... (vezi toată discuția)