avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita contraventie prescrisa Buna ziua, am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita contraventie prescrisa Buna ziua, am urmatoarea ...

Executare silita contraventie prescrisa

Buna ziua, am urmatoarea speta:
S-a pus porire pe conturi si salariu astazi 16 iunie 2023 pentru o contraventie savarsita in anul 2011 invocand un dosar de executare silita din 2014 pronuntat de judecatoria sector 4.. Suma ceruta este 28 euro la cursul BNR din ziua platii. Amenda respectiva cel mai probabil a fost platita odata cu impozitul masinii, trecand 12 ani nu mai exista o dovada clara.
Se poate face contestatie la executare?
Ce alte solutii ar fi in situatia asta?

Va multumesc
Singura soluție este contestația la executare ,singurul.mod de verificare a legalității unor acte de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata rovinieta pe 2011 Robesspiere Robesspiere Pe 19.12.2016 am primit email ,de la o banca la care am cont,ca mi s au blocat conturile in urma unei solicitari de poprire de la o firma de execut judec din ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda circulatie mariadea mariadea Am primit acasa o amenda pentru circulatie fara rovinieta (250 lei) + 28 euro tarif despagubire. Trecand peste toate amanuntele legate de termene (PV a fost ... (vezi toată discuția)