avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Esecutare firma pentru facturi neplatite
Discuție deschisă în Executare silită

Esecutare firma pentru facturi neplatite

Buna ziua,
Imi spuneti va rog, prin ce mijloc legal, pot face o companie, cu care am contract si facturi emise, dar care din diverse motive nu doreste sa isi onoreze platile?
Prin dari in judecata dureaza destul de mult, mai este vreo alta varianta ?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Daca exista contracte ferme pe care compania refuza sa le onoreze,initial notificati oficial cu obligatia respectarii clauzelor contractula asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltueililor aferente solutionarii in instanta
In instanta,exista varianta de solutionare rapida -pentru cine stapaneste procedura
Exista mai multenpodibile tipuri de acțiuni ,unele dintre ele teoretic ar dura mai.putin dar toate presupun un.proces în instanta..Alta varianta nu exista...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vândut o mașină unui prieten.... Alexsilasi Alexsilasi Am vândut o mașină unui prieten cu 2300euro. Mi-a dat 1500euro din cei 2300, restul urmând să mi dea în 3 luni in 3 rate. Nu am încheiat contract si ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto daune adrian_fm67 adrian_fm67 Am primit prin contract comodat auto un autoturism spre folosinta,dupa ce am facut unele reparatii ;la service,proprietarul mi-a luat masina si refuza sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, impreuna cu vecinii mei am dat o suma de bani unui ... FeliciaD FeliciaD buna ziua, Impreuna cu vecinii mei am dat o suma de bani unui \"mester\"\"pentru a repara fatada imobilului in care locuim. pentru aceasta am intocmit un ... (vezi toată discuția)