Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu o informație! M-am întors la serviciu, din creșterea copilului, iar conform CCM al companiei, am putut opta pentru program redus, de luni pana vineri, pana la vârsta de 2 ani a copilului. Fiind angajata pe un post de Inginer Stații de Epurare, uneori, in weekend, este imperios necesar sa merg pe teren sa verific nivelul de apa uzata, ca nu cumva să refuleze din bazine si sa contamineze zona. Din ianuarie pana in mai am beneficiat de ore suplimentare, aprox. 11-20 pe luna, ore efectuate doar in weekend. Credeți ca la un control al Curții de Conturi voi fi nevoita sa dau banii înapoi? Ma pot încadra la zona de excepții conform Codului Muncii?
{c) interdicţia de a efectua ore suplimentare, cu excepţia cazurilor de forţă majoră sau pentru alte lucrări urgente destinate prevenirii producerii unor accidente ori înlăturării consecinţelor acestora.}
Mulțumesc anticipat!
drept contractual
geany828
sunt angajat cu o norma de 4 h ,la un fast food nu am calificare,cu toate acestea lucrez SAPTAMNAL 56 DE ORE IN INTERVALUL ORAR 16- 1H DIMINEATA IAR IN ... (vezi toată discuția)