avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Comisioanele de la serviciile de procesare a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Comisioanele de la serviciile de procesare a plăților online sunt deductibile?

Comisioanele de la serviciile de procesare a plăților online sunt deductibile integral în cazul unui SRL cu impozit pe venit?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:37, 26 Iunie 2023
La cei care platesc impozit pe veniturile microîntreprinderii nu poate fi vorba de deductibilitatea cheltuielilor. Dar aceste cheltuieli pot fi considerate ca efectuate pt realizarea veniturilor.
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli microintreprindere Flash24 Flash24 Sunt administratorul unui SRL care, de la data de 1 Feb 2013, a dobandit \\"din oficiu\\" statutul de microintreprindere. 1. Ce se intelege prin notiunea de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli microintreprindere Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua1 Va rog respectuos sa-mi dati si mie unele lamuriri privind micro platitoare de 3% si neplatitoare de TVA: 1. Pot face contract de comodat pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile masina belena2013 belena2013 buna seara va rog sa ma ajutati cu o informatie.am o firma neplatitoare de tva si am ctr de comodat pe masina. as vrea sa stiu cum se baga cheltuielile pt ... (vezi toată discuția)