avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am trăit în concubinaj 11 ani in locuința lui pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am trăit în concubinaj 11 ani in locuința lui pe timpul relației ...

Am trăit în concubinaj 11 ani in locuința lui pe timpul relației am fost coplatitor la BRD pentru un credit să cumpărăm o mașină și renovat casa + obiecte electrocasnice creditul sa terminat ca și relația noastră.Am extrasele de cont cum fata mea in ultimile 10 luni a plătit din contul ei în contul lui 290 euro+ in luna decembrie 1200 lei ultima bancă.Cum pot dacă mai pot recupera o parte din bani sau bunuri.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Came Came , utilizator 08:48, 21 Iunie 2023
Al cui e cazul pana la urma, al fetei dvs sau al dvs. Daca e ql dvs, a platit fata?
Al meu doar că în ultimii ani eu am fost bolnava și fata mea ma ajutat cu bani să pot plati ratele la bancă

gi-jane2 a scris:

Al cui e cazul pana la urma, al fetei dvs sau al dvs. Daca e ql dvs, a platit fata?

Daca aveti facturi ale bunurilor achizitionate, daca faceti dovada platii creditului si a destinatiei (achizitionare automobil detinut de fostul concubin) atunci puteti spera sa obtineti o parte din contravaloarea acestor bunuri ramase in posesia acestuia, scazand valoarea uzurii in timp a acestora. Luati legatura cu un avocat si analizati impreuna care sunt sansele de reusita si daca se merita demersul.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Daca aveti facturi ale bunurilor achizitionate, daca faceti dovada platii creditului si a destinatiei (achizitionare automobil detinut de fostul concubin) atunci puteti spera sa obtineti o parte din contravaloarea acestor bunuri ramase in posesia acestuia, scazand valoarea uzurii in timp a acestora. Luati legatura cu un avocat si analizati impreuna care sunt sansele de reusita si daca se merita demersul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj faith22 faith22 Bunica mea t trait in concubinaj timp de 30 de ani cu asa zis \"bunicul\"meu.Dupa moartea bunicii,copiii \"bunicului\" meu au venit cu pretentia ca ei au parte ... (vezi toată discuția)
Succesiune camelia_marcu2006 camelia_marcu2006 Cum pot intra in posesia unei masini a tatalui meu decedat daca actele masinii se afla la concubina (vezi toată discuția)
Partaj in concubinaj Alexandra2580 Alexandra2580 Am o mare nelamurire legata de un asa zis partaj intre doi concubini. Matusa mea a trait in concubinaj timp de 13 ani cu un individ. El s-a mutat in casa ei ... (vezi toată discuția)