avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie ...

Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate pune un ordin de restrictie la politie pentru un tata trecut cu liniuta in certificat. Ideea e ca nu am timp de jocuri pe bani, de mers pe la diversi avocati si instante pt un tata care in momentul de fata nu isi asuma financiar cresterea copilului la 9 luni. Pot refuza sa - l recunosc ca tata pentru ca este consumator de droguri si imi este frica ca imi va influenta si copilul. Nu vreau sa faca puscarie, nu vreau raul nimanui. El are o alta viata cu altcineva insa imi doresc sa - mi fie lasat baiatul in pace mai tarziu. Cum pot preoceda pt ca sunt prinsa cu cresterea copilului, iar eu sunt justitiara si pe dreptate si nici nu am resurse financiare. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca e nevoie de claritate in intentiile si prioritatile pe care le aveti - daca cel mai important este sprijinul financiar, incepeti demersurile legale pentru a recunoaste copilul si contributie financiara, cu tot ce inseamna asta. Daca doriti sa nu va deranjeze, intrerupeti contactul si inconjurati-va de oameni care sa va sprijine si sa creeze un mediu benefic pentru copil. Daca doriti doar sa va razbunati pentru suferinta in relatie si in faptul ca acum sunteti nevoita sa va cresteti singura copilul, asumati-va asta si faceti plangeri legate de alegerile lui de viata care acum nu au legatura cu responsabilitatea pentru contributia la cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acțiune pentru exercitarea autorității părintești exclusive. cât contează consumul de droguri la luarea deciziei de către instanță? Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de obtinerea exercitatii autoritatii parintesti exclusive. Precizez ca am citit tot ce am gasit pe site legat ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea, santaj, viol ramonetta ramonetta tata este un om foarte violent,betiv si acum o luna de zile a aruncat cu o sticla de bere si un borcan de sticla dupa mama,insa nu a nimerit.o pe ea,ci un ... (vezi toată discuția)
Detinere si consum Daniel9494 Daniel9494 Buna ziua. Nu stiu ce sa fac am intrat intr-o situatie c-am nasoala. Acum 4 zile am consumat cu un prieten in masina mea personala marijuana. Mai tarziu a ... (vezi toată discuția)