avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Vă rog să-mi răspundeți la următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță.Fiul ...

Buna ziua.Vă rog să-mi răspundeți la următoarea speță.Fiul meu s-a mutat cu o fată incă de când ea era in ultimul an la liceu-el la inceput cu serviciul.Ea a făcut colegiul intre timp el a achizitionat o casă prin credit bancar ajutat si de noi.Acum lucreaza amandoi.Fiind in concubinaj,in caz de fata ar pleca,ar putea avea vreun drept asupra casei?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:30, 18 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Daca dovedește ca si ea contribuie la plata ratelor, are un drept de creanta, adica poate cere niste bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea concubinajului ramiha ramiha Buna ziua, Sora mea este in urmatoarea situatie: a locuit cu un barbat timp de 5 ani, fara a fi casatoriti. In acest timp, au achizitionat anumite bunuri in ... (vezi toată discuția)
Concubinaj/ casatorie? Katiusha Katiusha Este cineva amabil sa ma ajute cu un sfat ? Problema suna in felul urmator: De un an sunt implicata intr-o relatie care implica anumite ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului ayline44 ayline44 Buna ziua, Dupa 20 de ani de casnicie in luna septembrie se va pronunta divortul. Amandoi suntem decisi in privinta asta. Nu avem copii minori . Intentionez ... (vezi toată discuția)