avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o problema căreia vreau sa îi găsesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o problema căreia vreau sa îi găsesc o rezolvare! ...

Buna ziua!
Am o problema căreia vreau sa îi găsesc o rezolvare!
Tatal.meu a decedat anul trecut , mama trăiește! Suntem 3 frați, și an decis că eu "sa ramanin casa părintească ". Nu avem titlu de proprietate pe casa, doar chitanța de mana cu doi martori din 1988 ,deoarece părinții mei nu au făcut acte. Cum spuneam ,am decis împreună cu mama și frații mei ca eu să iau casa . Ce trebuie sa fac pentru a moșteni și a face actele ? Succesiunea , actele casei ... V-as fi recunoscătoare daca as primi un răspuns și un ajutor Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:19, 19 Iunie 2023
Uzucapiunea sau prescriptia achizitiva este procedura legala prin care o persoana care exercita posesia asupra unui bun pe o perioada întinsa de timp poate deveni proprietarul acestuia, cata vreme posesia este neviciata
Este necesara actiune in instanta care in final va dispune hotarare judecatoreasca,.care va putea fi înscrisa in cartea funciara si, in acest mod sa deveniti proprietar in deplinatatea atributiilor.asupra bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta ... marcelapatrichi marcelapatrichi Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta de mana . Dupa ce au decedat, cei doi copii ai lui nu au gasit actele de proprietate. La ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate badoiadrian badoiadrian undeva in secolul trecut (aprox. 1970) bunicul meu a primit un loc de casa de la unchiul sau(decedat in prezent)..cam prin 1973 bunicul si bunica au inceput ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă confrunt cu următoarea problemă: mama mea în ... Lidum Lidum Bună ziua! Mă confrunt cu următoarea problemă: mama mea în vârstă de 87 de ani locuiește în casa părintească din anul 1975/1976, când au decedat ... (vezi toată discuția)