avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Daca dețin o cotă parte din moștenirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Daca dețin o cotă parte din moștenirea unui apartament ...

Bună ziua! Daca dețin o cotă parte din moștenirea unui apartament pot să mi fac mutația la această adresă fără să mai fie nevoie de prezența mamei care deține 75%din masa succesorală?Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:42, 18 Iunie 2023
Mama are prin lege sundrept de abitatie viagera, semprea poate sa aveti nevoie de acordul ei.
Încercați intai si fara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntrebare succesiune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, - bunica mea necasatorita a decedat si tatal meu (fiu unic) a devenit mostenitor unic al apartamentului bunicii; - tatal meu a decedat, cine ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei tatalui Floryyn1983 Floryyn1983 Buna ziua! Mama mea a murit acum 7 ani iar tata s-a recasatorit de curand cu o femeie care incearca din rasputeri sa obtinaun loc unde sa isi petreaca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la moștenire după moartea tatălui: ce poate face mama ca eu să plec din apartament? Ana Sophia Ana Sophia Buna ziua, locuiesc impreuna cu tatal si mama in acelasi apartament de 7 ani. Fratele meu locuieste in USA si are acolo domiciliul din 2000. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)