avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,imi spune cineva,daca paratul e din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,imi spune cineva,daca paratul e din Iasi,reclamantul ...

Buna ziua,imi spune cineva,daca paratul e din Iasi,reclamantul din Piatra Neamt,se poate judeca o contestare filiatie la Bucuresti sect 4??si ce inseamna aceasta contestare?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:10, 19 Iunie 2023
Buna ziua, instanta de la domiciliul paratului este competenta. Va recomand sa apelati la un avocat intrucat in functie de situatia concreta ce va fi analizata de avocat actiunea se poate incadra fie la contestare filiatie fie la tagada paternitate, ambele actiuni necesitand sprijinul unui profesionist pentru introducere si dovedire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate ric_85 ric_85 O persoana casatorita are 3 copii, dintre care numai unul din ei este al sotului.Ei au fost despartiti in fapt de 5 ani, dar nu au divortat decat la sfarstiul ... (vezi toată discuția)
Test adn-tagada de paternitate Ellena007 Ellena007 Buna seara!Am si eu nevoie de un sfat.Tatal meu vitreg are o fata recunoscuta din fosta casatorie,iar ulterior a aflat ca aceasta nu ar fi fiica sa,ci a altui ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Patryss_88 Patryss_88 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea actiune: in urma relatiei de concubinaj cu tatal copilului meu a rezultat un baiat . Acus cca. 6 luni ne-am departit . ... (vezi toată discuția)