avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare norma part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare norma part time

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o opinie in ceea ce priveste modificarile de norma pentru angajatii part time, in compania noastra, in departamentul la care facem referire, exista 10 ture...de asemenea, lucreaza si o sambata pe luna, care ar fi varianta corecta dintre cele 4 : inegal/schimburi/flexibil/individualizat ? si cum ar trebui sa sune formularea ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 20 Iunie 2023
Timp de munca, inegal
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Program de munca inegal/fracționat! Ovo13 Ovo13 Buna ziua! Numele meu este Florin și apelez la dvs pentru informații cu privire la programul inegal/fracționat de munca! Sunt angajat la o companie de ... (vezi toată discuția)
Durata muncii cim ClaudiaPlaton ClaudiaPlaton Buna ziua. Conform noului format al contractului individual de munca, va rog sa imi spuneti daca este corecta formularea aceasta la Durata muncii: \"O normă ... (vezi toată discuția)