Buna ziua! Am lucrat fara intrerupere, in cadrul a 3 companii in perioada dec 2018- aprilie 2023. Contractul ultimei companii a incetat brusc in data de 4 aprilie din cauza restructurarilor, eu primind 2 salarii compensatorii. Am reusit sa ma angajez din nou abia incepand cu 19 iunie 2023, ceea ce inseamna o pauza de 76 de zile. In momentul de fata, fiind angajata de doar o zi, sunt insarcinata in 12 saptamani. Intrebarea mea este legata de indeminzatia de crestere copil, am dreptul sa o primesc? Cum se va calcula? Mentionez ca la locul de munca anterior am lucrat in perioada septembrie 2022- aprilie 2023 avand un salariu net de 8500 de lei, iar la locul de munca curent salariul este de 9000 de lei. De asemenea, conform contractului, primele 90 de zile reprezinta o perioada de proba, eu nu am o sarcina cu risc si nu intentionez sa incetez lucrul prea curand - e.g. ma astept sa pot lucra pana in aproximativ luna a 8a, cand ar fi mai bine sa anunt despre sarcina?
Sunteți eligibila, iar lunile în calcul sunt cele menționate de mine
Normele de aplicare a OUG 111/2010
art.4
.....
(4) Constituirea perioadei prevăzute la art. 2 alin. (1) din ordonanţa de urgenţă se stabileşte, după cum urmează:
a) din 12 luni consecutive, în cazul în care în această perioadă se realizează fără întrerupere venituri supuse impozitului şi/sau se înregistrează una sau mai multe dintre situaţiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanţa de urgenţă;
b) din 12 luni succesive, în care sunt îndeplinite condiţiile de acordare, în cazul în care în perioada de 2 ani realizarea veniturilor supuse impozitului şi/sau înregistrarea uneia sau mai multora dintre situaţiile prevăzute la art. 2 alin. (5) din ordonanţa de urgenţă s-au produs cu întreruperi.
...