avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal de contraventie Buna seara, In ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal de contraventie Buna seara, In urma cu ...

Anulare proces verbal de contraventie

Buna seara,
In urma cu ceva timp, am fost amendat de catre Politia Locala a Sectorului 1, deoarece stationam la o distanta neregulamentara de trecerea de pietoni, in zona Trezoreriei Sector 1.
In ziua respectiva, eram cu masina societatii la care sunt angajat. Cand mi s-au cerut documentele, am inmanat agentului talonul autoturismului personal, alta marca si alt numar de inmatriculare.
Intrebarea este daca se poate anula procesul verbal de contraventie atata timp cat autoturismul pe care il conduceam nu corespunde cu autoturismul mentionat in procesul verbal? Daca da, in baza carei legi si carui articol?
Mentionez ca am facut contestatie si in raspunsul primit de la PL sector 1, acestia specifica ca nu detin probe foto sau video.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:31, 21 Iunie 2023
PL sector 1 are dreptate.
In afara de probele foto/video ,omiteti ca PV contine inclusiv datele dv de identificare CNP,adresa domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ocolit/depășit o mașină-școală pe trecerea de pietoni și pe linia dublă continuă. cum ar trebui să motivez plângerea contravențională? CossminHc CossminHc Buna ziua, astazi am ocolit o masina de scoala in dreptul trecerii de pietoni si am calcat linia continua, moment in care am fost oprit de un echipaj al ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal contraventie - parcare neregulamentare pe trotuar florentincristea florentincristea salut in ziua de 28.09.2012 in jurul orelor 9 am parcat masina in sectorul 1 bucuresti pe strada mexic in dreptul cladirii cu nr 3 pe traotuar. in jurul ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto la 4-5m de la trecerea de pietoni tantan tantan Buna ziua. Astazi mi-a fost ridicata masina in sectorul 1. Situatia era urmatoarea: la intersectia a 2 strazi, dupa curba ce face intrarea pe straduta la 2-3 ... (vezi toată discuția)