avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cim - lipsa baza de date Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cim - lipsa baza de date Revisal

Buna ziua!
Sunt in perioada de preaviz, in concediu de odihna. Maine/ Joi este ultima zi de preaviz, Vineri ar trebui sa mi se inceteze contractul.
Dintr-o eroare, pe laptopul pe care se afla Revisalul s-a efectuat o formatare, reinstalare sistem, s-a pierdut baza de data.
Angajatorul a solicitat zilele trecute baza de date de la ITM, insa inca nu a primit-o.
Intrebare: daca nu o vor primi pana maine, imi vor putea inceta contractul poimaine?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:56, 21 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu are nicio legătură cele doua situații. Angajatorul va emite decizia de încetare a c.i.m. , urmând apoi transmite încetarea în revisal.
Cornel Vasile a scris:

Da, nu are nicio legătură cele doua situații. Angajatorul va emite decizia de încetare a c.i.m. , urmând apoi transmite încetarea în revisal.

Chiar daca inca nu si-au recuperat baza de date se pot face inregistrari in Revisal?
Nu s-au mai confruntat cu astfel de situatie, iar fata de la hr impreuna cu contabilul spun ca se va inregistra in revisal incetarea dar abia dupa refacerea bazei de date.
Imi puteti explica, va rog frumos, mai exact cum trebuie sa procedeze ca sa poata inceta contractul vineri? In revisal nu mai exista niciun angajat in prezent, deci nici eu.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect ce spun ca se va inregistra in revisal incetarea dar abia dupa refacerea bazei de date.

Încetarea se constata prin emiterea deciziei de încetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat ... Ghio86 Ghio86 Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al ... (vezi toată discuția)
Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am preluat o societate si mi-am creat baza de date, am inregistrat in revisalul meu toate contractele de munca de la acea perioada, am facut noile ... (vezi toată discuția)