avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Urmează să cumpăr un apartament,iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Urmează să cumpăr un apartament,iar cine ni-l ...

Buna seara.
Urmează să cumpăr un apartament,iar cine ni-l vinde are un contract de întreținere între el și parinte (părintele având cota de 4,5 la sută).
Când am fost sa facem actul notarul nu a fost de acord,a vrut să facă ei mai întâi un contract intre ei și ulterior cu mine
Acum alt notar vrea sa ne facă contractul direct intre noi.
Cum este corect
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:44, 21 Iunie 2023
vrut să facă ei mai întâi un contract intre ei

Contract ca ce?
alt notar vrea sa ne facă contractul direct intre noi.

Noi care,???
Contract de donație între părinte și fata,și ulterior fata să facă contract de vânzare cumpărare cu mine

raluk0207 a scris:

vrut să facă ei mai întâi un contract intre ei

Contract ca ce?

Între mine și fiica/mama pe baza contractului de întreținere

ynocentta a scris:

alt notar vrea sa ne facă contractul direct intre noi.

Noi care,???

E bine în ambele variante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Variante obtinere mostenire jack electro jack electro O doamna de 56 ani a fost crescuta de la varsta de 2 ani de mama si de tatal vitreg, sotul mamei. Tatal vitreg nu a infiat fata. Acum este grav bolnav si in ... (vezi toată discuția)
Donare apartament droni droni Buna seara Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere kardula78 kardula78 Tatal are doua fiice ,unic proprietar al unui apartament face un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu una din fiice. tatal are dreptul sa ... (vezi toată discuția)