avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon minor

Bună seara!
Tatăl si mama sunt separați dar nu divorțati. Au hotărât verbal..că minorul va sta o lună la.mamă..o lună la.tata.
Având în vedere că mama.va lucra o lună în străinătate și o lună va sta acasă..exista posibilitatea ca ea să fie acuzată judiciar de abandon?
Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:51, 21 Iunie 2023
Nu, daca il lasa la tata, nu inseamna ca il abandoneaza. Nu il lasa pe strada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire minor elena_d_a elena_d_a Acum 4 ani cumnata mea a divortat de fratele meu si a cerut ca minorul in varsta de 12 ani sa-i fie incredintat ei. Imediat dupa ce a primit hotararea de ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)
Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ? Cătălin19700... Cătălin19700... Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate. M-a mințit timp ... (vezi toată discuția)