avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 16 ani și vreau să mă mut cu iubitul meu major, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 16 ani și vreau să mă mut cu iubitul meu major, mama e ...

Am 16 ani și vreau să mă mut cu iubitul meu major , mama e singura care deține tutela mea . Daca ea este de acord cu acest lucru mă pot muta de acasă? Ea vrea sa fie decăzută din drepturi dar sa nu ajung într-un plasament pentru minori . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 22 Iunie 2023
Daca ea e de acord, te poti muta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi schimb domiciliul la 16 ani ContSters327631 ContSters327631 Mi s-a comunicat de catre cei de la Telefonul Copilului ca la varsta de 16 ani am dreptul sa locuiesc separat de parintii mei, fiind necesar sa depun o ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani, pot pleca de acasă? amaliapopa amaliapopa Dacă am 16 ani, pot pleca acasă la iubitul meu de aproape 20 de ani? Vreau sa va spun ca eu stau cu bunicii mei de mică, și bunica mea nu ma lasă sa fac ... (vezi toată discuția)