avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proprietarul a intrat abuziv, fara acordul meu in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proprietarul a intrat abuziv, fara acordul meu in garsoniera cu cheia lui cand nu eram acasa.

Proprietarul a intrat abuziv in lipsa mea, cu scuza ca trebuie sa faca o vizionare. Apoi m-a asteptat 2 ore si m-a agresat fizic, fapt confirmat de INML. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ChiriasBun , utilizator 16:47, 23 Iunie 2023
Imi este frica de faptul ca sambata va veni si se va pune in mijlocul garsonierei si nu va mai iesi de acolo pe motiv ca este proprietar. Vom fi nevoiti sa sunam la politie si ce facem? Vine politia si il da pe el afara care e proprietar? Sau ma da afara pe mine care sunt chirias? Sau nu are voie sa intre Politia inauntru si ne spune sa dormim toti 3 in pat?
Am contract prin care trebuie sa ma anunte cu 48 de ore inainte de o vizionare.
Am contract prin care trebuie sa ma anunte cu 60 de zile inainte de vanzarea afectiva.
Eu i-am platit si chiria si utilitatile dar minte ca nu i le-am platit. Minte ca nu am contract.
Ce poate face el ca sa ma dea afara?
Intelegeti-va,faceți tot posibilul să vândă,poate aveți șanse de un proprietar mai normal pentru că oricum și noul proprietar trebuie să respecte contractul de inchiere pe 4 ani pe care il aveți. Trebuie să plecați doar dacă in contract scrie că contractul încetează la înstrăinare.
In contract ,la capitolul privind încetarea contractului scrie și acest caz,la înstrăinare?
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
mitabiciclista, utilizator
La capitolul instrainare scrie ca actualul proprietar trebuie sa ma instiinteze cu 60 de zile inainte de vanzarea efectiva iar apoi eu am dreptul sa intru in negocieri cu noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de recuzare la parchetul iccj a tuturor celor 3 parchete subordonate ContSters255531 ContSters255531 IN URMA CU 6 ANI :in urma unei altercatii verbale cu un individ, seara intr-un magazin satesc ,acesta incearca sa ma taie cu o drujba la fata si la un picior( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o ... Bogdan96666 Bogdan96666 Buna ziua, In urma cu 4 ani eu și prietena mea ne căutam o garsoniera cu chirie. Am găsit direct de la proprietar o garsoniera recent renovată fără ... (vezi toată discuția)
Probleme vechi cu inundațiile, proprietar nou. cine, ce plătește? giullianna giullianna Buna dimineata! Vreau sa redau o situatie cu care m-am confruntat si astept parerile dumneavoastra. De vreo 2 luni am cumparat un apartament. De aproximativ o ... (vezi toată discuția)