avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,în 2009 am construit o casa impreuna cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,în 2009 am construit o casa impreuna cu soțul meu,pe ...

Bună ziua,în 2009 am construit o casa impreuna cu soțul meu,pe terenul socrilor și autorizație tot pe numele socrilor.In 2011,soțul a decedat .Socrii n au vrut sa mi faci acte de proprietar.Se poate dobândi în vreun fel acest imobil.Nu este trecut în cartea funciara,iar eu ma ocup în continuare de aceasta casa.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:00, 23 Iunie 2023
Sunt martori toată localitatea (satul),inclusiv primarul știe situația.

gi-jane2 a scris:

atunci e si mai complicat.
dovezi ca ati constuit dvs aveti ?

Mergeti la un avocat.
Cu cumnatii va e ok, va intelegeti, stiu situatia?
Da ,cumnatul știe situația,este ok.Este de partea mea,aparent!

gi-jane2 a scris:

Mergeti la un avocat.
Cu cumnatii va e ok, va intelegeti, stiu situatia?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate va da el dupa decesul parintilor si platiti dvs cat costa actele sa isi intabuleze mostenirea si apoi sa va dea si ii mai dati ceva bani pt teren

Socrii au aprox. 60 de ani,pot sa mor eu înainte...
gi-jane2 a scris:

poate va da el dupa decesul parintilor si platiti dvs cat costa actele sa isi intabuleze mostenirea si apoi sa va dea si ii mai dati ceva bani pt teren

Alte discuții în legătură

Donatia-cardasie intre sot si socrii ingprofmec ingprofmec Sunt casatorita din 1987. In1991parintii sotului ne-au propus sa construim o casa pe pamantul lor,casa ce se va invecina cu casa lor, fiind de acord si ei si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in spate cu 14 ani am construit împreuna cu socrii ... Alinandreea8 Alinandreea8 Buna ziua.In spate cu 14 ani am construit împreuna cu socrii o casa,terenul fiind al socrilor,noi am avut 60000lei iar ei 110000.Au intabulat acum casa pe ei ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am? partaj Irina2copii Irina2copii Buna ziua, Va prezint situatia mea pe scurt: traiesc cu sotul meu de 10 ani, suntem casatoriti de 4. Avem un baiat de 3 ani si o fetita de 5 luni. Inainte de ... (vezi toată discuția)