avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt functionar public, lucrez in primaria ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt functionar public, lucrez in primaria unui oras ...

Buna ziua,
Sunt functionar public, lucrez in primaria unui oras de categoria 2 si as dori sa stiu daca mi se poate deconta contravaloarea navetei .
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:52, 23 Iunie 2023
Vi se poate deconta naveta în situația în care există hotărâre a Consiliului local în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare abonament naveta alina_25 alina_25 Cunostiinta profesor de meserie face naveta la tara abonament lunar 200 lei primarul de acolo refuza contrar legii sa il deconteze. In ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)