avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie revizuibila Există vreo posibilitate ca un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie revizuibila Există vreo posibilitate ca un post vacant ...

Pensie revizuibila
Există vreo posibilitate ca un post vacant într-o instituție publică, ocupat în trecut de un angajat cu pensie revizuibila, să fie scos la concurs pe perioadă nedeterminată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 23 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai exista aceasta posibilitate decat daca este post unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temeiul legal pentru incetarea raportului de serviciu Gina129 Gina129 In institutia publica in care lucrez am intalnit urmatoare situatie: Persoana angajata pe perioada determinata pana la revenirea titularului postului Pana ... (vezi toată discuția)
Modificare cim din perioada nedeterminata in perioada determinata Bella0590 Bella0590 Am susținut examen pentru un post vacant pe perioada determinata, intr-o instituție publica, l-am promovat, dar astăzi m-am trezit in fata cu un contract pe ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar aurora59 aurora59 Buna ziua Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)