muncesc din 21 sept la o firma cu profil alimentar ,pana acum am participat la 2 inventare si abia acum am fost informata ca am adus firmei un prejudiciu in valoare de x ron.de la ultimul inventar au trecut 3 luni.as vrea sa stiu in cat timp as fi trebuit sa fiu informata si daca este normal ca acum sa ne cheme in instanta?eu nu am primit nici o copie de la inventar,tot ce am primit este declaratia de participare la inventar.ce pot sa fac acum?ajutati-ma cu un sfat?
imediat dupa finalizarea inventarului si valorificarea acestuia trebuia sa fiti informata despre rezultatele acestuia.
daca intradevar ati fi cauzat un prejudiciu trebuia sa vi se comunice in scris,sa vi se faca o imputatie pentru recuperarea acestuia.dvs trebuia sa semnati de luare la cunostinta altfel nu va puteau imputa nimic fara sa semnati ca sunteti de acord.
cat despre instanta nu stiu despre ce este vorba.pe ce baza vor sa va cheme in instanta?
Inventar
1amalia
Am lucrat la o societate comerciala pana in data de 04.04 a.c., data la care mi-a fost aprobata demisia la zi - cu acordul partilor. La data de 09.04.2011 , ... (vezi toată discuția)