avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Exista apt. parintilor care au doi copii: ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Exista apt. parintilor care au doi copii: eu si fratele ...

Buna ziua. Exista apt. parintilor care au doi copii: eu si fratele meu. Eu am platit succesiunea dupa tata ( tatal a murit ). Mama are 3/4 din apt, eu cu fratele avem 1/4. Eu sunt casatorita.Fratele nu este. A cunoscut o ,,mandra,, care are un baiat de 18 ani. I-a adus in apt.mamei. Femeia are multe datorii.Nu stim ce face cu banii, dar are credite peste tot. Mai nou, a pus ochii pe apt. Fratele o iubeste mult si face tot ce spune ea. Mama il iubeste mult pe frate si face tot ce spune el. Astfel, femeia i-a dus pe frate si pe mama la banci (Icredit, Provident) si i-a pus sa semneze credit ( suma de 10.000 lei) ,iar banii i-a luat ea. Nu stie nimeni ce a facut cu banii,dar desi are servici (e vanzatoare) nu poate plati creditele. Ma intreb, daca nu va plati, bancile vor pune sechestru pe apt? Se va tine cont ca sunt si eu pe act ? Cum pot evita pierderea apt.din cauza datoriilor ? Se poate face impartirea apt.din timpul vietii mamei ? Eu doresc doar ceea ce imi da legea, dar nu as vrea sa ia aceasta femeie apt.( sau banii din partea mamei )! Va rog, un sfat ! Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:44, 25 Iunie 2023
Puteti face partaj la notar, in instanta la cererea dvs sau se va vinde la licitatie si vi se da partea.
Rudele dvs pot pierde casa daca nu se platesc creditele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa apartament cu drept de habitat viager? victor0987 victor0987 In urma cu cativa ani mama vitrega mi-a vandut apartamentul ei pastrandu-si dreptul de habitatie viagera pana la sfarsitul vietii, in acte se specifica ca acum ... (vezi toată discuția)
Co-imprumutat fara voie! ionut979 ionut979 buna ziua. va prezint urmatorul caz: in 2008 fratele meu a contractat de la o banca un credit de nevoi personale in valoare de 15.400 ron, credit la care a ... (vezi toată discuția)
Mostenire minanika minanika Suntem 6 frati, tata a murit acum 7 ani, in tot acest timp am incercat sa ne ajutam mama fiecare cum a putut. Am constatat, insa, ca toti banii pe care ii ... (vezi toată discuția)