avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta președințială pentru expertiza
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta președințială pentru expertiza

Buna ziua,
Pot face o ordonanta prezidentala pentru expertiza psihologica minor?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:00, 27 Iunie 2023
O puteti cere organului judiciar, spre aprobare, nu o puteti face dvs.
Depinde de contextul faptic si de scopul urmarit. Insa trebuie sa stiti ca prin ordonanta se iau masuri grabnice, punctuale, pentru inlaturarea unui pericol iminent, pe baza unor probe sumare. Prin urmare, o expertiza care este o lucrare complexa nu va putea fi dispusa pe aceasta cale mai mult ca sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs custodie adi69iasi adi69iasi ce sanse as avea intr-un recurs daca la prima instanta am pierdut procesul in favoarea mamei, chiar daca ancheta sociala a considerat ca am conditii mai bune ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta raportul dgaspc de asistare la audiere minor? bobov22 bobov22 Daca DGASPC , in urma asistarii la audierea minorului de catre judecator, depune in instanta un Raport de constatare total eronat, chiar rauvoitor, impotriva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie, urgent, de suplinirea acordului pentru a duce copilul la psiholog. cum trebuie să procedez pentru a obține ordonanță președințială? cipita cipita Buna , Am nevoie de suplinirea acordului parental , pentru psiholog urgent. se face actiune de fond si apoi pentru ordonanta sau se poate depune doar ... (vezi toată discuția)