avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as vrea sa stiu cum ar trebui sa formulez o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as vrea sa stiu cum ar trebui sa formulez o notificare, ...

Buna ziua, as vrea sa stiu cum ar trebui sa formulez o notificare, catre un dezvoltator imobiliar, prin care ii amintesc ca prelungirea va expira in luna iulie, ca trebuie sa se prezinte la notar si ca nu voi mai fi de acord cu prelungirea, avand in vedere ca am achitat apartamentul in urma cu 3 ani si jumatate si nici pana in prezent nu poate face actele de vanzare-cumparare in forma autentica.De 3 ani tot prelungesc intelegerea bilaterala..si nu mai doresc sa prelungesc.
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 26 Iunie 2023
Cameliaph, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:15, 26 Iunie 2023
Legal,notificare oficiala o poate redacta numai persoana autorizata notar,avocat,executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intelegere bilaterala cu un dezvoltator, care ... Cameliaph Cameliaph Buna ziua, Am o intelegere bilaterala cu un dezvoltator, care pana in prezent nu a reusit sa faca actul de vanzare cumparare in forma autentica, invocand ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala buna ziua, am o promisiune bilaterala de ... olteanu.adriana olteanu.adriana Promisiune bilaterala buna ziua, Am o promisiune bilaterala de vanzare cu un dezvoltator imobiliar. ce are ca termen de predare 30.03.2021 cu perioada de ... (vezi toată discuția)
Actul aditional redactat de notar prin care mi se se prelungeste ... Fanache1962 Fanache1962 Actul aditional redactat de notar prin care mi se se prelungeste promisiunea bilaterala de vanzare cumparare se termina cu:Incheiere de legalizare de ... (vezi toată discuția)