avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, În data de 18 aprilie am inceput un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, În data de 18 aprilie am inceput un contract part-time, ...

Buna ziua,
În data de 18 aprilie am inceput un contract part-time, iar de la 1 mai am trecut la full-time. Perioada de proba este de 3 luni. Aceasta se va încheia luând în calcul data de 18 sau pe cea de pe 1?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 27 Iunie 2023
data de 18 aprilie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul ... Roxanna 94 Roxanna 94 Buna ziua Revin cu o întrebare pt care nu înțeleg răspunsul Am avut un job full time si unul part time perioada 1.01.2023-31.05.2023. Ulterior în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cautat informații, însă aș avea nevoie și ... Paul96 Paul96 Bună ziua! Am cautat informații, însă aș avea nevoie și de alte păreri. Menționez că soția e însărcinată, e la început de sarcină și ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba pentru angajat nou? l00xzy l00xzy Buna, As dori sa angajez cateva persoane la viitoarea mea firma. Intrebarea mea este: Cate luni un angajat poate lucra legal pentru un S.R.L. inainte de ... (vezi toată discuția)