avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate la un cabinet medical veterinar ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate la un cabinet medical veterinar individual.

Buna ziua, sotul meu un cabinet medical veterinar individual. As dori sa stiu ce obligastii fiscale am, daca sunt obligata sa am un contabil, daca sunt obligata sa tin contabilitatea sau e suficient sa am un registru de incasari si plati. sunt obligata sa am angajati sau nu? va rog mult sa imi dati si un cadru legislativ de unde sa ma inspir. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:09, 27 Iunie 2023
Va trebuie:
Registrul jurnal de încasări si plati,
Registrul inventar si
Registrul unic de control.
Treaba cu angajații apare dacă e necesar. Dacă face medicul tot, nu angajati pe nimeni în plus cu contract de munca.
Ultima modificare: Marți, 27 Iunie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe pfa ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)
Evidenta la pfa Iulia Feher Iulia Feher Buna, pentru persoanele care isi tin evidenta cu documente tipizate la Pfa neplatitor de tva, domeniu de activitate comerț cu amănuntul, ma intereseaza ce ... (vezi toată discuția)
Registre si jurnale obligatorii la pfa la norma de venit in 2015 dorincornea dorincornea Exista foarte multe articole mai vechi in legatura cu registrele obligatorii pentru un PFA la norma de venit insa nu este foarte clar cum se modifica ... (vezi toată discuția)