avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI- Formularea "si alte atributii" este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI- Formularea "si alte atributii" este ilegala?

Buna ziua!

o fisa a postului care prevede textul “si orice alte atributii..” sau expresii cu continut asemanator, care lasa loc la interpretari este ilegala.

Contravine carei legi? Ptr ca tocmai ce am primit o astfel de fisa si as dori sa stiu ce argumente in baza unei legi as putea sa dau. Ptr ca da, intr-adevar nu este normal sa existe astfel de formulari, dar m-ar interesa si ce lege este incalcata.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:23, 6 Octombrie 2020
Ati primit fisa postului ?
O singura data la angajare...ulterior nu am primit un ex din fisa postului

Cornel Vasile a scris:

Ati primit fisa postului ?

Alte decizii de modificare a atribuțiilor ati primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare profesionala personal externalizat/extern alexvoicu alexvoicu Buna ziua In prezent fac parte din categoria personalului externalizat fiind angajat la compania \"W\" si pus la dispozitia companiei \"A\". Singurul contract ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca. Florentinian Florentinian Buna seara! As avea nevoie de o lamurire intr-o speta. la angajare, pe contractul individual de munca este mentionat pe langa felul muncii, atributiile ... (vezi toată discuția)
Toate activitatile dintr-o firma trecute in fisa postului S M SORIN S M SORIN Buna ziua, Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)