avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... INCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE. CE INSEAMNA? Bună ziua ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

INCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE. CE INSEAMNA? Bună ziua ma poate ...

INCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE. CE INSEAMNA? Bună ziua ma poate ajuta cineva va rog am un credit din 2005 pe nevoi personale cu foarte multe clauze abuzive și specific ca este și prescris am luat legătura cu un avocat am făcut contestatie si intoarcere executare plus scutire de taxa judiciara problema este ca nu mai dau de dl Avocat.mam uitat pe google și nu știu ce insemna următoarele:
TIP SOLUTIE:RESPINGE CEREREA
SOLUTIE PE SCURT: RESPINGE CEREREA DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR DE CATRE MINE CA NEÎNTEMEIATA CU DREPT LA CERERE DE REEXAMINARE IN TERMEN DE 5 ZILE DE LA COMUNICARE
DOCUMENT:INCHEIERE FINALA DEZINVESTIRE..nu știu ce sa fac și nici ce inseamna..va rog un răspuns
Prin formularea uei actiuni in justitie,a unei cereri investiti instanta cu solutionarea acesteia,la final dupa promuntarea unei solutii instanta Este dezinvestita .Practice e o simpla exprimare,problems dvs este ce faceti mai departe,daca formulati cerere de reexaminare, adica un fel de cale de atac la cererea de ajutor public judiciar
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna ”respinge cererea de reexaminare...”? IVANOVM IVANOVM CE ANUME INSEAMNA???? Complet: C6-MF-CC Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov ... (vezi toată discuția)
Buna ce inseamăn aceasta încheiere dezinvestire mai exact. ... DumitruDvs DumitruDvs Buna ce inseamăn aceasta încheiere dezinvestire mai exact. Dosarul îl am pentru conducere cu Nr provizorii expirate Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna aceasta solutie a instantei? laur2013 laur2013 ce reprezinta: Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de ajutor public judiciar formulată de petentul BDL privind scutirea de la plata taxei ... (vezi toată discuția)