Lucrez ca învațățoare într-un proiect pe fonduri europene. Am un contract în care este specificat că pot efectua 21 de zile de concediu pe an. Managerul proiectului nu îmi dă dreptul să efectuez concediul și am fost amenințată, voalat, că trebuie să-mi desființeze grupa la care lucrez.
Cum pot proceda, legal, pentru a lua concediu fără a fi concediată?
Neacordarea zilelor de CO salariului poate face obiectul unei sesizari la ITM-ul in raza caruia acel angajator isi are sediul social.
Incalcarea dreptului la concediu de odihna anual si neacordarea acestuia poate atrage si raspunderea patrimoniala a angajatorului in conditiile art. 253 alin. (1) din Codul muncii, potrivit caruia angajatorul este obligat, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.
Salariatul este obligat să efectueze în natură concediul de odihnă în perioada în care a fost programat, cu excepţia situaţiilor expres prevăzute de lege sau atunci când, din motive obiective, concediul nu poate fi efectuat.