avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen emitere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen emitere titlu de proprietate

Buna seara.
Exista vreun termen in care Prefectura sa trimita catre OCPI dosarul pentru emiterea titlului de proprietate, dupa ce acest lucru a fost aprobat de Consiliul Judetean?
Speta este urmatoarea: dupa ani in care au cerut si studiat zeci de documente, in sfarsit au decis ca este dreptul meu sa primesc parcela de pamant in cauza. Dosarul a primit toate aprobarile care tin de Prefectura si Consiliul judetean, iar acum informatia este ca acesta trebuie sa ajunga la OCPI, care emite titlul de proprietate. OCPI asteapta de aproape o luna.
Multumesc frumos,
Cristian Niculae
Buna ziua,
Titlul de proprietate nu-l emite OCPI, Acesta este emis de către prefectura prin comisiile de fond funciar.
Formulati cerere de urgentare către această instituție.
Eventual, consultați un avocat din localitatea dvs. pentru a analiza dacă există vreo posibilitate obligare a acesteia, pe calea unei acțiuni în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate incalcat? iosif szasz iosif szasz Revin cu o intrebare,obsedanta pentru mine,incercand de data aceasta ca fiu mai concret si mai exact. In urma cu cativa ani am cumparat,prin act notarial,o ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elenaxyz elenaxyz Buna ziua,daca cei de la Registru Agricol duc dosarul cu acte pentru emiterea Titlului de Proprietate la Prefectura nu trebui sa-ti dea un numar de ... (vezi toată discuția)