avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,soțul meu are de executat o pedeapsă de 5 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,soțul meu are de executat o pedeapsă de 5 ani 11 ...

Buna ziua,soțul meu are de executat o pedeapsă de 5 ani 11 luni și 10 zile din care a executat 4 luni pentru conducere fără permis.A fost o perioadă de 2 ani jumate pe control judiciar.
Este singurul întretinator avem 2 copii
Este vreo șansă sa poată ieși mai repede ?
Cel mai recent răspuns: Maw11 , utilizator 12:06, 29 Iunie 2023
Hotărârea de condamnare este definitiva?
Da, din păcate!

Mirrella P. a scris:

Hotărârea de condamnare este definitiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an s-a judecat ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua . Acum 5 ani am condus fara permis , acum 1an sa judecat si sa dat o condamnare definitivă de 1 an si 7 luni cu suspendare . Acum 11 luni am fost ... (vezi toată discuția)
Cat înseamnă 2 ani și 10 luni Raysa1986 Raysa1986 Soțul meu a primit pedeapsa de 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare si este si recidivist pt conducere fără permis și numere expirate.are dreptul ... (vezi toată discuția)
Condamnare la locul de munca - posibilitati, recidivist, trafic de droguri, apel wadafac wadafac Buna ziua, La varsta de 19 ani am primit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt. Dupa 2 ani am fost condamnat la 7 ani de ... (vezi toată discuția)