avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

ce valoare mai are un titlu de proprietate,al unui teren extravilan dupa succesiune si partaj.au fost 4 pers,cui ramane titlul original,
Cel mai recent răspuns: kartoforul1 , utilizator 15:38, 27 Ianuarie 2010
buna ziua!
acel TP este actul de baza din istoricul dvs.
Tp nu prea mai conteaza cine il tine.
poate va faceti fiecare cate o copie legalizata.
nu am de unde sa fac copie legalizata.cel care tine TP original e departe si refuza sa-l dea.noi astia trei ramasi cu acte in regula ne putem vinde terenul sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa primesc la achizitia unei case cu teren ContSters325113 ContSters325113 Buna! La cumpararea unei case cu teren aferent ce acte trebuie sa primesc eu si ce acte raman la notar sau la vanzator? (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)