avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare

daca in Statul de functii al unitatii publice este prevazut un post de insp.specialitate,gr.I,iar pina acum postul a fost ocupat de un insp.specialitate gr.IA,este corect,legal sa-i schimbi incadrarea din gr.IA in insp.spec gr.I,doar pentru ca asa prevede noul Stat de functii?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 19:23, 27 Ianuarie 2010
nu, promovarea se poate face prin transformarea postului. Ceea ce presupune concurs sau examen.:)
petra bara a scris:

daca in Statul de functii al unitatii publice este prevazut un post de insp.specialitate,gr.I,iar pina acum postul a fost ocupat de un insp.specialitate gr.IA,este corect,legal sa-i schimbi incadrarea din gr.IA in insp.spec gr.I,doar pentru ca asa prevede noul Stat de functii?

cum s-a facut schimbarea incadrarii....? poate nu va uitati la postul care trebuie...poate postul dvs se regaseste in alta parte....poate cel care a redactat statul de functii a uitat o litera....
mihaicalinescu2005 a scris:

nu, promovarea se poate face prin transformarea postului. Ceea ce presupune concurs sau examen.:)

din practica e examen...adica participa doar cel care promoveaza si urmeaza a i se transforma postul pe care-l ocupa.
Eu ma refeream la partea teoretica...la cea practica.. daca te intelegi cu primarul, se face asa, o chestie de regie, iei nota, dai berea, si esti numa bine gata avansat. Depinde de bani, ca poti ajunge si ministru. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Examen/concurs pe un post ocupat crmnradu crmnradu Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Avem un angajat numit temporar intr-o functie de conducere (1.01.- 30.06.2014) numire/prelungire care se repeta ... (vezi toată discuția)
Lncadrare dupa concurs arivan arivan Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la o situație prin care trec. Am o vechime în învățământ de 10 ani, în acest moment sunt încadrata ... (vezi toată discuția)