avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna as avea și eu o întrebare: dacă aș ieși acum ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna as avea și eu o întrebare: dacă aș ieși acum la pensie ...

Buna as avea și ieu o întrebare dacă aș ieși acum la pensie de boala gradul 3 cu drept de munca oare cat as lua lunar ,se calculează în funcție de salar sau este fixa pentru toată lumea care iasa
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:52, 1 Iulie 2023
Nu vă poate spune nimeni câtă pensie veți lua. Depinde de foarte mulți factori, ce salariu ați avut, câți ani ați lucrat.......
Veți vedea pe decizia de pensie ce cuantum de pensie veți primi.

Important este că pensia de boală gradul 3, o veți putea cumula cu norma de lucru de maxim 4 ore pe zi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iulie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea o întrebare dacă ieu ies acum la pensie de ... Nico1978 Nico1978 Buna ziua as avea o întrebare dacă ieu ies acum la pensie de invadilitate și sant in canpul munci am vechime 15 ani lucrati și salariul îl am de 4200 ... (vezi toată discuția)
Am vârsta de 56 de ani. până În anul 2013 am făcut 26 și ... cotfasdoina cotfasdoina Am vârsta de 56 de ani. Până În anul 2013 am făcut 26 și jumătate ani vechime la un contract cu 8 ore când am avut pensie de boală gr 3 cu drept de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate cocaioan cocaioan am 33 de ani,sunt angajat la o firma de constructii. dar de un an si jumatate sunt in concediul medical din cauza ca sufar de o boala profesionala(cod 14) si ... (vezi toată discuția)