avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare apartament

Un tanar a cumparat un apartament , dar a plecat din tara si vrea sa faca act de vanzare al acestuia, pentru a nu fi probleme, catre sora lui, dar nu vrea bani de la ea. Ce formalitate legala trebuie indeplinita pentru ca ea sa nu dea banii pe apartament ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:17, 30 Iunie 2023
Nu se poate fără bani. Trebuie ca prețul real să-i fie virat în cont.
Sa încheie un contract de donație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire danielsgubin danielsgubin 1) Parintii mei vor sa-mi lase mostenire o casa.Ce fel de acte putem face pt a fi sigur ca dupa ce nu vor mai fii in viata voi avea drepturi depline pt. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza ... Emanuela12345 Emanuela12345 Buba ziua!Urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza de habitatie viagera pt ea.Cumnata mea vrea jumătate din suma.Este corect având în vedere ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu are un apartament pe numele sau iar eu am ... blondie blondie Buna ziua, tatal meu are un apartament pe numele sau iar eu am o sora vitrega din partea tatalui. El ar vrea sa se asigure ca dupa ce nu va mai fi, acest ... (vezi toată discuția)