avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal copilului meu are de platit pensia alimentara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal copilului meu are de platit pensia alimentara din momentul ...

Tatal copilului meu are de platit pensia alimentara din momentul in care l-am actionat in judecata.
In cat e obligat sa plateasca toata suma asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:21, 1 Iulie 2023
Buna seara,
va sfatuiesc sa va adresati unui executor sa-l execute altfel riscati sa se prescrie datoria.
Daca instanta nu i-a dat un termen de achitare atunci e obligat sa achite TOT din momentul in care sentinta ramane definitiva.
NOTIFICATI-L!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ayda9988 ayda9988 buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (legalizata), prin care s-a stabilit divortul, custodie comuna asupra minorelor, ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuieli de judecata intr-un proces de majorarea pensiei alimentare? Elleen Elleen Buna seara! Spuneti-mi va rog,cum recuperez cheltuieli de judecata intr-un proces de majorarea pensiei alimentare a copilului,cu tatal stabilit in Italia? ... (vezi toată discuția)
Plati restante intretinere mbmike mbmike buna seara, am si eu o problema....ptr ca am intarziat ceva timp cu plata intretinerii...administratia a deschis actiune civila in instanta. pe durata ... (vezi toată discuția)