avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vin cu urmatoarea speta! Am achizitionat o casa in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vin cu urmatoarea speta! Am achizitionat o casa in vara anului ...

Vin cu urmatoarea speta! Am achizitionat o casa in vara anului trecut. In spatele terenului meu se afla un ogas cu acces din alta strada unde este aruncat moloz(acesta fiind acolo la data cand am cumparat casa, aceasta fiind nelocuita de cativa ani). Daca vreun vecin mai binevoitor imi face sesizare la Garda de mediu risc sa fiu amendat eu in lipsa a orice dovada ca eu am aruncat doar pe baza sesizarii? Precizez ca sunt cea mai apropiata proprietate de locul unde s-a aruncat.
Cel mai recent răspuns: Eduard898 , utilizator 19:17, 9 Iulie 2023
Terenul este public. Nu imi apartine.

adriandimitriu a scris:

terenul e totusi al dvs? e public? vulnerabilitatea nu are legatura cu dovezile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire zona publicã ContSters295622 ContSters295622 Bună ziua. Am o casă la sat, iar majoritatea vecinilor mei își lasă păsările (găini, rațe, gâște) afară, pe teren public (fiind zone ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui ... petronia acatrinei petronia acatrinei buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui teren, pe care l-am delimitat cu tarusi pentru a face o imprejmuire in viitor, terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Bucureti77 Bucureti77 Buna ziua, am achizitionat in urma cu ceva timp un imobil care a fost revendicat de proprietar (vanzatorul) si castigat (restituire), dupa care am facut v-c ... (vezi toată discuția)