avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare trecute in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare trecute in cartea de munca

Bună ziua,

Eu m-am judecat cu angajatorul meu pentru ore suplimentare și am câștigat procesul cu hotărâre definitiva și irevocabila.Am incasat banii, am platit impozitul la stat, dar acele ore nu se trec în cartea de munca la salariu?

Ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 3 Iulie 2023
Orele suplimentare nu se trec in carnetul de munca ..sporul pentru ore se mentioneaza in adeverinat de vechime sau in adeverinta de sporuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna ziua, Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns la intrebarea anterioara. Acum vin cu alte nelamurir: 1. in cazul in care salariul de pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie cron cron Banii opriti la pensie din sporul de vechime,zilele de lucru sambata si duminica plus sarbatorile legale platite dublu,orele suplimentare,sporul de conditii ... (vezi toată discuția)
Sporuri care se trec in cartea de munca mamon mamon Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de sporuri.La angajare,inchei un contract individual de munca,model standard luat de la ITM.Pana acum la rubrica ... (vezi toată discuția)