avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot inchide un srl ce are marfa pe stoc?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot inchide un srl ce are marfa pe stoc?

Buna ziua! Am un srl pe care doresc sa il inchid. Darile la stat sunt achitate la zi. Momentam am ceva marfa de inventar precum si stocuri de marfa de aproximativ 15 000 ron. Contabila mi-a zis ca este greu sa inchid firma cu aceste stocuri, insa as mai avea nevoie de o a doua parere. Cum pot scapa de acele stocuri? multumesc tare mult!
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:42, 3 Iulie 2023
Dacă nu reușiți sa mai vindeți din ea la preț mai scăzut, ea o sa fie transferata asociatului unic (in cadrul bilantului de inchidere), după plata impozitului la procedura de lichidare și radiere voluntara. Va va ajuta contabila cu actele.
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara-pot vinde stocul? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Rog din suflet colegii mai experimentati sa ma indrume si pe mine: un SRL cu 2 asociati intra in dizolvare cu lichidare voluntara fara numire de ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide o firma srl? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna ziua. am un SRL-magazin alimentar si din motive de sanatate doresc sa il inchid. platesc datoriile la stat pana in acest moment, iar in octombrie, cand ... (vezi toată discuția)
Radiere firma srl marchisovidiu marchisovidiu firma este fara activitate ,fara datorii ,asociat unic .Doresc sa o inchid,dar nu as vrea sa platesc pt.aceasta.Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de a ... (vezi toată discuția)