avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM aplicabil - Nu exista
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM aplicabil - Nu exista

Ce înseamnă dacă în oferta pentru o nouă angajare la "Contract colectiv de munca aplicabil" este trecut "Nu exista" și cum te afectează asta ca angajat?
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Andreea29L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:54, 3 Iulie 2023
Nu te afecteza ..adica, drepturile sunt cele mentionate in c.i.m. si in Reg. Intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Prima de craciun serban31 serban31 Buna seara, Am si eu urmatoarea nelamurire: la noi in firma s-a dat o prima de craciun pentru angajati, cu exceptia mea. Cand am cerut lamuriri, am fost ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de ingrijire copil biasro biasro buna ziua! am rugamintea sa ma jutati cu un raspuns. urmeaza sa ma intorc la munca din concediu de ingrijire copil (2 ani) si as vrea sa stiu daca angajatorul ... (vezi toată discuția)