avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bun recuperat, procurorul refuza restituirea lui
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bun recuperat, procurorul refuza restituirea lui

Buna seara! In februarie mi s-a sustras un bun din autobuz. Am depus o plangere la politie cu nr. de inmatriculare al autobuzului, ora, persoana banuita s.a.m.d. In martie, m-am intalnit cu persoana respectiva in bus. Am chemat un echipaj de politie pentru identificarea acestuia, iar faptasul a recunoscut ca mi-a sustras bunul respectiv, acesta inmnandu-l politiei de fata cu mine. Au trecut 3 luni si nimeni de la politie inca nu m-a sunat pentru a-mi preda bunul respectiv. Am fost de doua ori la sectie (o data acum 2 luni si a doua oara in urma cu 2 saptamani), iar acestia ma tot duc cu zaharelul ca o sa ma sune cineva, insa nu se intampla acest lucru. Am trimis un e-mail si la Parchetul de pe langa Tribunal, iar de acolo un prim-procuror delegat mi-a raspuns mintind ca dosarul a fost solutionat in 23.03.2023 (la o zi dupa identificarea faptasului), iar autorul a ramas neidentificat. Este o minciuna sfruntata si cred ca procurorul respectiv si-a insusit necuvenit bunul meu pierdut. Unde pot depune o plangere la raspunsul lui si ce sanse ar mai fi ca sa mi-l recuperez? Repet: politia tocmai a preluat bunul de la faptas de fata cu mine.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 4 Iulie 2023
Solicitati audienta la prim procurorul unitatii ministerului public local,depuneti documente,solicitati comunicarea stadiului solutionarii cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun sustras si recuperat. Iamyou Iamyou Buna seara! In februarie mi s-a sustras un bun din autobuz. Am depus o plangere la politie cu nr. de inmatriculare al autobuzului, ora, persoana banuita ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alex11dan alex11dan am facut o plangere la parchet,acestia au intocmit un dosar penal,l-au trimis la politia din comuna respectiva pt cercetari,am fost chemat atat eu cat si ... (vezi toată discuția)